Battlestar Galactica
Battlestar Galactica Právě hraje 4567 hráčů

Battlestar Galactica

Člověk nebo stroj? Na které straně stojíš? Volba je jenom na tobě!

Cyloni byli vytvořeni lidmi. Vyvinuli se. Vzbouřili se. 40 let po první válce zničili 12 kolonií. Battlestar Galactice se společně s průvodem lodí povedlo útoku uniknout a vydat se hledat legendární vlast, třináctou kolonii, jménem Země.

Po nohoměsíčním pronásledování Cylony se podařilo Battlestar Galactica sjednotit s lodí Battlestar Pegasus, která přežila cylonský útok. Společně tak můžou zaútočit a zničit cylonskou Loď znovuzrození.

Ztraceni

Ve svém hněvu nad ztrátou Lodě znovuzrození připravují Cyloni nemilosrdný protiútok na koloniální flotilu. Poslední nadějí kolonistů je nouzový skok ... ale vše nejde přesně podle plánu. Pohony obou lodí jsou kvůli masivnímu impulzu energie přetíženy a nekontrolovatelný skok tak odkloní obě mocnosti výrazně od plánovaného kurzu.

Ztroskotali

V Battlestar Galactica Online se ocitla koloniální a cylonská flotila v neznámém sektoru na okraji galaxie. Obě flotily jsou těžce poškozené a oběma docházejí suroviny. V závodu s časem musejí své flotily znovu zprovoznit a získat vládu nad systémem pomocí zásob tylia, kovů a vody. Koloniální flotila hledá zoufale únikovou cestu a pokračuje v hledání Země, dokud nebudou Cyloni natolik silní, aby je nevymazali z mapy vesmíru.

Co by tě mohlo ještě zajímat:

  • Námět a mnoho postav z kultovní série
  • 3D grafika poskytující skvělý hráčský zážitek
  • Strategická bitva o suroviny a území mezi lidmi a Cylony v desítkách hvězdných systémů
  • Napínavé vesmírné boje s PvE a PvP
  • Individuální avatar pro každého hráče
Hraj online

Hodnocení:

Žánr:

Akční, Střílečky, Strategie



Další doporučené hry